milströms

Samarbeta med oss

Samarbeten

I vår strävan att alltid ligga i framkant av kvalitet och säkerhet, är vi på ständig jakt efter nya samarbeten som kan bidra till vår verksamhet. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom testning, provning, kontroll, besiktning, mätning, certifiering och tekniska utredningar. Vårt fokus ligger på högsta möjliga standarder av säkerhet och funktion.

Vi är övertygade om att samarbeten är nyckeln till att utöka sprida kunskap och åstadkomma fördelar som är till nytta för både våra kunder och samhället som helhet.

Milströms arbetar med varierande och utmanande projekt som gör skillnad i människors vardag och bidrar till en säkrare och mer hållbar värld. Vi värdesätter nyfikenhet, innovation och samarbetsförmåga, och vi strävar efter att skapa en arbetsplats där alla medarbetare ges utrymme att växa och nå sin fulla potential.

Om du delar vår passion och vill vara med på en resa där ditt arbete verkligen gör skillnad, hör av dig till oss. Låt oss tillsammans sätta en ny standard för säkerhet och kvalitet inom vår bransch.